6 Haziran 2014 Cuma

Quick YapışkanNOT


YandexShell'de tümleşik olarak gelen yapışkan notlar gibi birşey düşündüğümde bu uygulamaya rastladım ve çokta güzel durdu açıkçası, herhangi ana sayfanın birine istediğim kadar yapışkan not ekleyebilmekteyim, konumlarını, rengini ve boyutlarını değiştirebilmekteyim..

* Anasayfada istediğin kadar not ekleyebilme

* Notların konumlarını değiştirebilme
* Notlarımızın rengini değiştirebilme
* Notlarınızın  yazıtipini değiştirebilme
* Notların arkaplan rengi değiştirebilme
 * Vb...


http://www.mediafire.com/download/95g19v63agu9qpy/Quick_Note_sticky_note.rar


Floating Touchpad Pro v1.4 Türkçe


Android akıllı telefon ve tabletinizi kullanırken bazı kısayolların çok zor yerlerde olduğunu düşünüyorsanız ve erişmek istediğiniz araçlara daha kolay bir şekilde ulaşabilmek için bir yöntem arıyorsanız Floating Touch uygulaması sizin için hazırlanmış demektir. Uygulamanın diğer uygulamalar ile çakışmaması ve ekranın üzerinde ek bir katman olarak yer alması ise çok güzel düşünülmüş bir ayrıntı.

Uygulama temel olarak telefonunuzda erişebileceğiniz pek çok noktaya kısayollar sağlıyor ve bunu ekranınızın üzerinde uçan bir menü ile oluşturuyor. Belirlediğiniz menü noktasını ekranda seçtikten sonra, ona tıkladığınızda karşınıza Floating Touch menüsü çıkıyor ve özelleştirebildiğiniz bu menüye dilediğiniz uygulama veya ayarı koyabiliyorsunuz.

Aynı zamanda hızlı bellek temizleme, ekran parlaklığı, ağ bağlantıları, döndürme, flaş ışığı, zil sesi modları, geri butonu ve onlarca farklı özelliğin aktifleştirilebildiği uygulama böylece çoğu konuda Android cihazınızı kullanmanızı hızlandırabiliyor. Bazı özelliklerinin aktif olabilmesi için root yetkisi gerekiyor ancak pek çok yeteneğini root olmadan da kullanabiliyorsunuz.


 

ÖzeLLikLeri:
1. Açık bellek
2. Geri / Home tuşu (Root GerekLi)
3. Favori uygulamalar
4. Son uygulamalar
5. Sistem anahtarları
-Ekran parlaklığı
-Halka modu
-Bluetooth
-Wifi
-GPS
-APN (Mobil şebeke)
-Döndürme
-El feneri
-Uçak modu

 

Sıkça SoruLar SoruLar:
Floating touch nasıl kaldırabilirim
"Kilit ekranı" özellik cihaz yönetici aktive gerektirir, yüklemeden önce güvenlik ayarlarından devre dışı bırakın
Bunu kaldırmak için iki yol vardır:
1. Açık floating touch,, ayarları sayfasına gidin "Kaldır" seçeneği bulabilirsiniz. (Tavsiye)
2. İlk olarak, "Sistem ayarları" gidin -> "Güvenlik ayarları" -> "Cihaz yöneticileri" "Floating Touch" devre dışı bırakın, daha sonra normal bir şekilde Floating Touch kaldırın.


http://www.mediafire.com/download/2a976o7a1omwp5b/Floating_Touch_Pro_Apk_1.4_%40kdelik%40n.rar